O nama


Light Studio d.o.o. je preduzeće koje se bavi projektovanjem, inženjeringom i trgovinom u oblasti osvetljenja, kao i nabavkom, distribucijom i montažom sistema za upravljanje svetlom, telekomunikacione i signalne opreme i elektrogalanterije i smart home sistema.

Light studio je osnovan 2005.godine u Beogradu, kao dizajnerski orijentisan studio prvobitno usmeren na ekskluzivnu dekorativnu rasvetu za enterijer, a vremenom se razvio u ozbiljnu projektno-trgovačku firmu koji pokriva sve faze projektovanja i distribuciju svih vrsta osvetljenja i elektrosistema.

light studio

Naša oblast delovanja razvija se u dva pravca – projektovanje i trgovina.

U našem timu rade arhitekte – dizajneri osvetljenja kao i elektroinženjeri, koji pružaju stručnu pomoć investitorima, arhitektima, elektroinženjerima. Izrađujemo idejna rešenja i projekte osvetljenja, fotometrijske proračune I simulacije osvetljaja, kao I rešenja telekomunikaionih I signalnih sistema I smart home. Nudimo savete prilikom odabira rasvete za Vaš prostor – bilo enterijer ili eksterijer. Izrađujemo ponude rasvete, elektro-opreme, telekomunikacionih sistema, a  takođe Vam možemo ponuditi I izvođenje radova – elektroinstalacija I montažu rasvete.

Vodimo se idejom da kvalitetom, znanjem i iskustvom dodjemo do kvalitetnih rešenja, o čemu svedoči veliki broj uspešnih referenci.

SOLUTIONS COMBINING BEAUTY AND FUNCTIONALITY