Proizvodi


Light Studio je dugogodišnji distributer mnogih proizvođača rasvete. U našoj ponudi su proizvodi za sve vrste osvetljenja i prostora: tehničko i arhitektonsko osvetljenje, dekorativno osvetljenje, LED i konvencionalno, za stambene i kancelarijske prostore, hotele, ambasade, prodajne prostore, kako unutrašnje, tako iI spoljašnje – fasadno, ulično, dekorativno.

Osim toga, zastupnici smo bredna Aling Conel na polju elektrogalanterije i smart home sistema, i lokalni partner kompanije Bosch security systems u oblasti telekomunikacija i bezbednosnih sistema.

 

 

Osvetljenje

Tehničko-arhitektonska rasveta


 

Philips

Philips lighting, kao ogranak kompanije Philips, prvobitno prepoznatljiv na polju izvora svetla, vremenom se pozicionirao kao lider na polju profesionalnog osvetljenja (kako unutrašnjeg - za kancelarijske, prodajne, tehničke prostore, tako i spoljašnjeg osvetljenja – dekorativnog fasadnog, uličnog, urbanog...). U njihovom portfoliu su i Dynalite sistemi za kontrolu svetla, a osim profesionalnih, i svetiljke za stambene prostore.

 
 
 
 
 

  Katalog Home 2018        Katalog Proffesional Indoor        Katalog Dynalite


Regent

Regent lighting je renomirani švajcarski proizvođač rasvete sa tradicijom dužom od 100 godina. Svetski su lider na polju rasvete za kancelarijske i retail prostore, poznati po visokim tehnološkim rešenjima. Od 2017.godine u potpunosti prelaze na LED tehnologiju.

 
 
 
 
 

  Katalog Selection


Artemide

Artemide je čuveni italijanski proizvođač rasvete. Svetsku popularnost je stekla zahvaljujući sada već kultnoj Tolomeo lampi. Vremenom, portfolio brenda Artemide se proširio na sve segmente osvetljenja i podeljen je u 3 kategorije: dizajn kolekcija -dekorativa, arhitektonska unutrašnja rasveta i arhitektonska spoljašnja rasveta.

 
 
 
 
 

Katalog - Architectural    Katalog - Design        Katalog - Book


Delta Light

Proizvodi belgijske kompanije Delta light se odlikuju čistim minimalističkim dizajnom što ih čini čestim izborom arhitekata i dizajnera enterijera. Delta light nudi širok spektar visokokvalitetne rasvete - za stambene prostore, ali i za izložbene (muzeje i showroom-ove) i prodajne prostore, kancelarije, hotele, javne objekte.

 
 
 
 
 

  Katalog 12


iGuzzini

iGuzzini je svetski poznati proizvođač rasvete, koji se razvio iz čuvene kompanije Fratelli Guzzini. Fokusirani su na tehničko-arhitektonsko osvetljenje, a njihov princip leži u jednostavnim, a visokokvalitetnim tehničkim rešenjima, kako za unutrašnje, tako i spoljašnje osvetljenje, u čemu su lideri na tržištu.

 
 
 
 
 

  Katalog 18


…i još drugih proizvođača tehničko-arhitektonska rasvete.

 

Dekorativna rasveta


…i još drugih proizvođača dekorativne rasvete.

 

Elektro galanterija i Smart Home


Aling Conel

Aling Conel je domaći proizvođač elektro-galanterije I lider na tom polju u ovom delu Evrope. U njihovoj ponudi se nalazi Modularni program (linije MODE, EXPERIENCE I EON), kao i linija PRESTIGE LINE. Pored toga, u ponudi su i: Priključni pribor (Powerline, Armor line i Aling OG), Instalacioni pribor i termoplastična instalaciona grla. Partneri su kompanije OBLO living na polju smart home sistema.

 

Telekomunikacioni, signalni i bezbednosni sistemi


Bosch Security

Bosh Security Systems je deo kompanije Bosch koji se bavi proizvodnjom uređaja za povećavanje sigurnosti ljudi i objekata.
Nude nam veliki broj inovativnih, kvalitetnih proizvoda, usluga i rešenja, u oblasti bezbednosti i komunikacija. Koncepcija proizvoda je bazirana na modularnosti tako da je moguće lako kreirati sisteme prema potrebi uz izuzetno laku proširivost.

Portfolio proizvoda obuhvata sledeće: video sistemi
, sistemi za kontrolu pristupa
, detekcija provale
, požarni alarmni sistemi
, sistemi za integrisano upravljanje sigurnošću, sistemi javnog razglasa i glasovne evakuacije
 kao i konferencijski sistemi.

SOLUTIONS COMBINING BEAUTY AND FUNCTIONALITY